Secțiune navigare

Reclamatie staff zimy jr 467

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: David
Id-ul tau: 28135
Id-ul staff-ului reclamat: 467
Motiv: Eu am fost la jail stand afk , un baiat a venit si m a impins frumos de la garaj pana in piscina, nu eram la pc in acel moment, cand am venit am facut primul ticket, a venit domnul Zimy jr (467), a incercat sa ma teleporteze la el si dupa a plecat, ar fi putut parerea mea, sa zica pe chat sa dau un relog sau ceva ca nu poate veni etc. N-a facut nimic, i am dat. Dupa i am dat tag pe discord pe chat troll cu un sfat ce ar fi putut face. Dupa mi a raspuns denisjke sa ii fac reclamatie daca m a lasat ca floarea moarta.
Explicatie: Nepasare
Dovezi: Da
(video cu reclamatia)

New member
salut sunt id 467 eu mi am dat tp la tine si am incercat sa te trag ca nu te vedeam plus ca tu trebuia clar mentionezi clar la tiket ca esti la jail, nu cum ai scris tu in tiket. eu de unde pot stii cand iti iau tiketul ca tu esti la jail daca nu mentinonezi clar in tiket ca esti la jail eu am incercat sa te trag la mine crezand ca esti intr un bug ceva dar nu am stiut ca esti la jail din moment ce tu nu ai mentionat in tiket

New member
Am mentionat a doua oara dar nu ai vazut. Ai fi putut sa spui ceva pe chat sau sa incerci sa vii la jail, aveai 2 variante simple.

New member
a doua oara nu am venit eu la tiketu tau, daca sunt 10 tikete nu aleg eu ce tiket sa iau si aveam tiket de facut nu puteam sa stau sa ma uit pe chat

Ultima editare:
New member
Prima oara cand venisei trebuia sa incerci sa vii si la jail nu asa doar sa vii si dupa pleci. ti am zis si mai sus ca ai fi putut da mesaj pe chat ul ooc de pe joc sa dau relog sau sa fac ceva dar nu ti a pasat deloc

Well-known member
Membru staff
reclamație accepta adminul va fi sancționat cu un avertisment verbal T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus