Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:
Id-ul tau:
Id-ul staff-ului reclamat:
Motiv:meta
Explicatie:eu eram pe mirror si faceam rolluri de plictiseala si vad politia ca se plimba asa degeaba pe mirror si incep sa traga in mine bun am scapat si au luat niste baieti din medelin pe mirror si m am dus la penitenciar crezand ca sunt acolo erau si pusese un om din penitenciar tazerul pe mine si am plecat dar gardianul ala il luase pe un baiat cu arma pe sus si eu l am salvat dar,dupa ce l am luat pe baiat imi da un diicot mesaj ,,mai lasa mafioteala si trasu pe mirror ca nu e de tine” ma duc inapoi la penitenciar si vad ca mi a facut ticket gardianul de no-fear si i am zis adminului de meta si acel diicot spune ca m a cunoaste de 1 luna cu acceasi pantaloni si eu in cazul asta zic ca e meta pentru ca nu doar eu pe server avem acceasi imbracaminte
Dovezi:are el pentru ca trebuie sa aibe filmare la orice ticket

Active member
Membru staff
Timp ce faci o reclamație tu trebuie să de-ți o filmare o pui pe YouTube pe nelistate și lași linkul aici altfel reclamație respinsă !

New member
pai ce filmare trebuie sa am eu cand adminul eu ajunsesem acolo si mi a dat direct jail ce sa filmez ca oprisem filmarea ca sa i o arat plus el mi a dat sentinta pd dar eu scapasem eu de pd ic deci la sentinta pd nu trebuia sa imi dea

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus