Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Shrek
Id-ul tau: 47789
Id-ul staff-ului reclamat: 44647
Motiv: Nu stie regulamentul nici de cum sa sanctioneze.
Explicatie: Cineva a parcat fix in fata mea cand ma uitam in spate si am dat in el , incercand sa il ocolesc , iar eu imi iau pt car ram.
Dovezi:

New member
Dovada ca am ispasit pedeapsa care ar fi trebuit data initial de 275 minute + 1 warn pt power gaming.

New member
I-am explicat la ticket, a inteles si apoi a cerut sa spargem gasca! Cand a vazut ca nu exista asa ceva si voi sanctiona, a inceput sa ma sfideze ca sunt doar un Helper in Teste si nu stiu, sa vina grad mare ca asa zice el, cine o fi el?! Va las atasata filmarea cum i-am explicat si apoi cum cere sa se sparga gasca si solicitarea gradelor superioare mie ca nu e PG la rularea accidentului. Iar referitor la car-ram, a vazut si Cristi - 28999 filmarea pt acordarea warn-ului si se vede clar ca a intrat in el pentru a-l forta sa stea in masina sa dea "me isi revine" si el sa aiba timp pt a coborî din masină cu arma pe el!!!

Member
Membru staff
Te salut, în urma vizualizării ambelor filmări, reclamația este respinsă. În momentul în care ea ți-a spus că vei primi jail pentru car-ram, trebuia să îi spui: „Uite, am filmare, hai să ți-o arăt, ca să vezi că nu a fost car-ram , poate așa s-a văzut în filmarea lui , dar pe filmarea mea se vede cum ca nu a fost car-ram.” Tu ai preferat să îi spui „dă-mi jail”, doar pentru a-i face ulterior reclamație. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus