Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:El Mencho
Id-ul tau:11892
Id-ul staff-ului reclamat:44647
Motiv:Mi-a dat pe degaba jail
Explicatie:eram la penitenciar am dat in politist din greseala si a pus arma pe mn cand eram cu matura am ridicat mainile dar nu mergea si mi-a dat jail pt nf
Dovezi:

Ultima editare:
New member
Eu nu vad nici o matura la el in mână atunci când gardianul îi spune sa stea pe loc! Nu este problema mea ca el nu stie sa anuleze o animatie cu /e c si apoi sa se conformeze rp-ului! Se vede clar si din filmarea lui ca stergea masa si s-a dus direct sa loveasca, iar in cazurile de genul animatia continua singura chiar daca lovesti, eu il vad apoi ca sta cu mainile pe langa corp nu e in animatie!!! Rp-ul continua mai mult, nu este doar atat!! Efectiv se plimba relaxat si se bate!!!
Dovada exacta, nu taiat doar ce ii convine!

New member
nu merege /e c
acolo
miam cerut si scuze ca voiam sa apas e si am apasat pe r,daca chair vrei testeaza sa vezi ca nu megre sa scriu /e c acolo

New member
asteapta sa raspunda un grad mai mare decat tn si sa vezi cine are dreptate

JKE SEFU
Membru staff
Reclamatie respinsa, prima oara, se vede c-a fost greseala, dar a doua oara, n-a fost decat o mizerie din partea ta iar jailul, iti ramane. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus