Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Marian
Id-ul tau: 43386
Id-ul staff-ului reclamat:36362
Motiv: Mi-a dat jail 960 de minute pentru ca nu sti-am regulamentul (am 1 ora pe server)

Explicatie: am furat de pe cineva care era mort (iel mi-a dat accept la inventarul lui) iar eu nu sti am ca nu am voie sa o fac fiind nou pe server si ne stiind regulamentul, pe parcursul ticketului l am tot intrebat daca pot sa ii dau itemele inapoi fara sa ma sanctioneze deoarece nu sti am ca nu am voie fiind calm pe tot parcursul ticketului, iar baiatul care facuse ticketul tot ma provoca dupa ce ii dadusem itemele inapoi spunand sa imi de-a sanctiune maxima ,asa ca l am facut jegos , mi a dat sanctiune 16 ore pentru jefuit in safe zone si comportament neadecvat dupa parerea lui adminului

vreau sa clarific ca nu mi se pare normal cum a sanctionat si nu citisem regulamentul fiindca nu eram nici pe serverul de discord , tot el ma provoca in timpul ticketului dar eu sunt cel sanctionat pentru ca il fac jegos din cauza comportamentului lui si imi iau sanctiune 16 ore?

Dovezi:

Ultima editare:
Member
Membru staff
Asa cum ai reusit sa faci o reclamatie staff pentru ca ti s-a parut nedreapta sanctiunea,exact asa puteai sa cauti regulament haos romania pe orice motor de cautare,dar nu te-a interesat
1767971799894.png
+
1] 01. Regulamentul serverului
Identificarea și exploatarea intenționată a lacunelor din regulament, cu scopul de a evita aplicarea unei sancțiuni, este strict interzisă.
Odată ce un jucător intră pe server, acesta este considerat responsabil pentru cunoașterea regulamentului, iar invocarea statutului de nou venit sau necunoașterea regulilor nu reprezintă o scuză valabila. Orice abatere de la regulament va fi sancționată.
Asta este direct din regulament
Reclamatie Respinsa
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus