Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Numele tau: Vl4d#LeftWinger
Id-ul tau 446
Id-ul staff-ului reclamat: 212
Motiv: Furtul unei autospeciale
Explicatie: Eram in fata la flecca centrala si am furat un bmw complet negru fara girofare fara nimic , iar ulterior am aflat ca acea masina era de smurd . Adminul mi a spus sa mi scot modul de grafica / reshade ul pe care il aveam iar eu i am spus ca nu am nimic , asa vad eu fivem ul normal . El mi a spus ca nu este vina lui si ca voi primii sanctiune dar eu i am specificaat si faptul ca nici vina mea nu este , eu de unde ar fi trebuit sa stiu ca acea masina este de smurd
Dovezi: filmare atasata mai jos :

New member
Membru staff
Numele tau: Vl4d#LeftWinger
Id-ul tau 446
Id-ul staff-ului reclamat: 212
Motiv: Furtul unei autospeciale
Explicatie: Eram in fata la flecca centrala si am furat un bmw complet negru fara girofare fara nimic , iar ulterior am aflat ca acea masina era de smurd . Adminul mi a spus sa mi scot modul de grafica / reshade ul pe care il aveam iar eu i am spus ca nu am nimic , asa vad eu fivem ul normal . El mi a spus ca nu este vina lui si ca voi primii sanctiune dar eu i am specificaat si faptul ca nici vina mea nu este , eu de unde ar fi trebuit sa stiu ca acea masina este de smurd
Dovezi: filmare atasata mai jos :
Salut! Nu este vina noastra ca tu nu vezi girofarele,schimba ti citizenul.

Ultima editare:
Sus