Secțiune navigare

Reclamatie Staff Haos Regal + Community Support

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Clanta Bilosu
Id-ul tau: 815
Id-ul staff-ului reclamat: 23 si 8
Motiv: Nu stiu sa sanctioneze la ticket + Favorizari la ticket
Explicatie: Incababilitatea de a sanctiona corect la un ticket. Am solicitat alt admin dar si-a chemat Iubitul si accesta si-a dat cu parerea cu arfe fara sa vada clipu. Acesti 2 membri STAFF voiau sa ma sanctioneze doar pe mine. A trebuit sa il chem pe Adminul Robica pentru a sanctiona corespunzator. Pe la inceput Codruta a mentionat ca numai unul din noi ( jefuitori) o sa primeasca sanctiunea Rob and Kill, doar ca aceasta de OFTICA s-a razgandit si a spus ca ambi jefuitori vom primi sanctiunea Rob and Kill. Danny care a fost '' solicitat de mine '' nu a mai avut rabdare sa il asculte pe Robica si a plecat.
Dovezi: Link YT

Si ce ar trebui sa vad pe filmare? Vad un no fear din partea voastra, un pg si din nou un no fear :-??

New member
Si ce ar trebui sa vad pe filmare? Vad un no fear din partea voastra, un pg si din nou un no fear :-??
Boss tu ai inteles ceva? din ce am scris eu ? Eu nu ma aud pe filmare ca nush ce are OBS dar uitate ca Codrutza a vrut sa ma sanctioneze numai pe mine care am facut ROB AND KILL pe baietii aia care au facut NO FEAR + VB MORT + PG nu au treaba eu am facut reclamatie staff nu reclamatie playerii daca nu venea Robica la ticket ma sanctiona numai pe mine si baietii tai

Ultima editare:
JKE SEFU
S-a discutat despre lucrul asta, daca se intampla sa se mai repete revii cu reclamatie. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus