Secțiune navigare

Reclamatie Staff destul de gravă

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Cristi
Id-ul tau:6117
Id-ul staff-ului reclamat:10987
Motiv: Face favorizari extreme și nu stie să sancționeze
Explicatie: Vine adminul la tk cînd vrea el atuncea încheie ticketul nu stie regulamentul stafului si să sancționeze dupa tk se schimbă si probabil avea intenția de a ma jefui si el ca polițist si zici ca dupa ce mă jefurște civili dupa el îmi dea jail pentru tk nejustificat în care eu am justificat ARMA FARA MASCA fix asa am scris si zici ca e tk nejustificat si dupa îmi dă jail refuz rp dar nu e nici un refuz mai multe vedeți în vidioclip va sfătuiesc să-l vizionați pe tot (MS LA STAFUL CARE ÎMI RĂSPUNDE SI ARE RĂBDARE SĂL PRIVEASCĂ PE TOT
Dovezi: (FILMARE)

Member
Salut, urca filmarea aici pentru a putea un high staff sa-si dea cu parerea.

New member
Salut, o să încerc să îți explic pe înțelesul tău a 3 oară în această seară. Tu ai făcut ticket, într-o zonă rău-famată pentru că un băiat avea arma îndreptată spre tine, doar pentru că tu erai prea speriat pentru a nu îți pierde itemele. Ți-am spus continuați-vă roleplay-ul și terminați cu copilărismele astea, după care tu ai început să fii foarte recalcitrant și să te sancționez cu ticket nejustificat. Ticketul nejustificat este atunci când ceri tot felul de prostii care nu țin de regulament și nu se încadrează în termenul de sancțiune. Tu ai insistat să fii sancționat și ți-am spus nu, continuați-vă roleplay-ul. După care revii cu acealași ticket la un alt admin cu aceași problemă, că tu vrei să fii sancționat pentru ticket nejustificat, că ai făcut ticket că nu știu ce. Te-am întrebat pentru a 3 oară dacă continui roleplay-ul cu băieții și ai refuzat. În consecință ai fost sancționat cu REFUZ ROLEPLAY. Sper că m-am făcut înțeles. Seară bună.

Member
Posteaza filmarea pe yt (nelistate) si lasa link-ul aici in termen de 24 de h. In caz contrar reclamatia ta va fi respinsa.

New member
Salut, o să încerc să îți explic pe înțelesul tău a 3 oară în această seară. Tu ai făcut ticket, într-o zonă rău-famată pentru că un băiat avea arma îndreptată spre tine, doar pentru că tu erai prea speriat pentru a nu îți pierde itemele. Ți-am spus continuați-vă roleplay-ul și terminați cu copilărismele astea, după care tu ai început să fii foarte recalcitrant și să te sancționez cu ticket nejustificat. Ticketul nejustificat este atunci când ceri tot felul de prostii care nu țin de regulament și nu se încadrează în termenul de sancțiune. Tu ai insistat să fii sancționat și ți-am spus nu, continuați-vă roleplay-ul. După care revii cu acealași ticket la un alt admin cu aceași problemă, că tu vrei să fii sancționat pentru ticket nejustificat, că ai făcut ticket că nu știu ce. Te-am întrebat pentru a 3 oară dacă continui roleplay-ul cu băieții și ai refuzat. În consecință ai fost sancționat cu REFUZ ROLEPLAY. Sper că m-am făcut înțeles. Seară bună.
Frate am plasat filmarea si o sa vezi că pe eii nui sancționezi cu RDM la tk

Member
Reclamatia staff respinsa. Nu vad rost-ul ticket-ului efectuat acolo inafara ca tu sa nu ti pierzi itemele pentru ca erai jefuit. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus