Secțiune navigare

Reclamatie staff Danke 1137

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Luca
Id-ul tau:41369
Id-ul staff-ului reclamat:1137
Motiv:Comportament De timp bombardier
Explicatie:Eram la Cnn si un baiat a tras 2 minute de clanta masinei prietenului meu, dupa cele 2 minute eu i am spus sa nu mai traga si acesta a spus "Care Pula mea vorbeste" [aici baiatul nu vedea text urile dar nu am avut de unde sa stiu asa ceva....]dupa aceste cuvinte m am enervat putin si l am injurat si eu , chiar daca am spus niste cuvinte mai urate nu am provocat cu nimic si chiar nu cred ca am facut ceva gresit deoarece acesta a continuat schimbul de replici si ma injurat si el la randul lui ( daca imi spunea ca are probleme cu ochii imi ceream scuze sau daca zicea de la inceput nu se mai ajungea la asa ceva) , am incercat sa ii explic si admin ului ca in viata reala cand esti langa cineva si acesta spune Care Pula mea vorbeste te simti jignit/insultat/provocat acesta nu a putu intelege ca el ma injurat si ca a fost un schimb de replici comun ...
Dovezi:filmare+ chiar pot intra pe o camera asteptare sa explic tot ce sa intamplat mai cu amanunt deoarece pe filmare se vede doar perspectiva celui ce a facut tk + de asta admin ul nu a vrut sa lase filmarea sa curga si a vorbit si el ...

Ultima editare:
Member
Membru staff
Reclamatie respinsa , adminul a sanctionat corect . T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus