Secțiune navigare

Reclamatie Staff - ℭ𝔬𝔡𝔯𝔲𝔱𝔞_𝔇𝔞𝔫𝔶 23

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Prede
Id-ul tau: 28767
Id-ul staff-ului reclamat: 23
Motiv: Fail roleplay (S-A STRICAT TOT ROLEPLAY-UL DIN CAUZA EI) , REFUZ ROLEPLAY ( STA AFK IN RP ) , + LA FINAL DUPA CE A REVENIT SI NU ERA NIMENI ATENT A FACUT SI PG PENTRU CA NU NE-A OFERIT SANSE EGALE NOI ERAM LA TICKET IAR EA A INCERCAT SA PLECE.
Explicatie: Fail rp, Refuz rp, Pg, A mai si venit Dany care e gagica-su de pe fivem la ticket si a cautat motiv sa il sanctioneze tot pe prietenul meu.
Dovezi: https://medal.tv/games/gta-v/clips/kIqS9vMx5DpKt5Mo3?invite=cr-MSw0ZUYsMjY0NTQ4ODU0

Member
1.la mana iti arat filmarea de cand eram afk
2. La mana tu sau pretenul tau a facut și pg ca ușa din față era închisă și tu m-ai dat jos cu taser și eu aveam și centura pusă și când am revenit am auzit ca ați spus bon aia e deschidere ooc și nu eu conduceam
3 . Așteaptă să răspundă @Denisjke HAOSRO

Active member
Membru staff
1 la mana ia nu conducea și era afk de mai mult ce vina are ca al care a luat-o cu el și a dus-o la pe ?
2 faci pg dai taser fără să rulezi măcar ca da centura jos și sa deschizi ușa !
3 mai faceți și posthunt ca veniți la mine și îmi spuneți ca facem favorizari când eu ați zic ca. Nu ma bag ca nu am ce să-i fac doar Denis poate sa o sancționeze și ați zic S a faci reclamație forum tot noi favorizăm ?

New member
Nu cred ca sti ce inseamna Pg, a deschid usa, ti a dat taze sa te poti da joc din masina, nu inteleg ce se baga iubitelul tau Dany

New member
1 la mana ia nu conducea și era afk de mai mult ce vina are ca al care a luat-o cu el și a dus-o la pe ?
2 faci pg dai taser fără să rulezi măcar ca da centura jos și sa deschizi ușa !
3 mai faceți și posthunt ca veniți la mine și îmi spuneți ca facem favorizari când eu ați zic ca. Nu ma bag ca nu am ce să-i fac doar Denis poate sa o sancționeze și ați zic S a faci reclamație forum tot noi favorizăm ?
Vezi-ti vratelo de treaba ta si lasa aici reclamatia, ce treaba are ca nu conducea, esti pe server , practic esti intr-un roleplay continu aici nu ne jucam sa stam afk, stai afk intr un loc safe nu imi masina cand te urmareste pd ul

New member
Ce posthunt visezi baiatule , ai zis ca nu te bagi si uite ca ai venit aici fara niciun motiv sa iti aperi femeia

New member
Iesi ma de aici, vi aici la mine cu arogante sa invat regulamentul, voi aveti bai nevoie sa invatati regulamentul , pentru ca din cate am observator eu o treaba nu aveti cu el, i am facut reclamatie pentru refuz roleplay si imi zice ca cica are filmare ca era afk, ce treaba are !! mai e si staff

Member
o arătat el filmarea și o tras în scaun nu și o tras din spate ca în spate nu erau uși și nu o tras în mine eu spun să înveți puțin regulamentul și ce înseamnă pg

Active member
Membru staff
Iesi ma de aici, vi aici la mine cu arogante sa invat regulamentul, voi aveti bai nevoie sa invatati regulamentul , pentru ca din cate am observator eu o treaba nu aveti cu el, i am facut reclamatie pentru refuz roleplay si imi zice ca cica are filmare ca era afk, ce treaba are !! mai e si staff
Mai bine vb frumos astepta sa raspunda Denis ca nu sti ce zici !

JKE SEFU
Membru staff
Vezi-ti vratelo de treaba ta si lasa aici reclamatia, ce treaba are ca nu conducea, esti pe server , practic esti intr-un roleplay continu aici nu ne jucam sa stam afk, stai afk intr un loc safe nu imi masina cand te urmareste pd ul
1.Iar cu aceasta vorba s-a incheiat reclamatie, Prede are dreptate, nu exista sa stai afk atata vreme cat esti pe server, ca si admin, mai ales c-ai accese la NOCLIP etc, stai afk in NOCLIP, nu intr-un loc unde poti fi luat roleplay.
2. Player-ul respectiv, cand a dat taze-ul, nu avea de unde sa viseze ca ea are sau n-are centura pusa, atata vreme cat a si deschis usa.
3. In momentul cand a revenit la PC, trebuia sa le faca roleplay-ul la baieti, nu sa inceapa sa raspunda cu FAIL la FAIL ( IN cazul vostru ati avut parere ca e fail ) iar apoi sa se intrerupa tot roleplay-ul.
Reclamatie acceptata, adminul respectiv a fost sanctionat cu staff warn iar lucrurile astea se vor revizuii pe cat de repede posibil.
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus