Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:CristyRO
Id-ul tau:34708
Id-ul staff-ului reclamat:44647
Motiv:M-a sanctionat pe nedrept/necorespunzator
Explicatie:Am facut un tk pt un baiat care face meta + id check si pt ca l-am intrebat rp "dc te freci la ochi" adminul cu id 44647 imi da jail de power-gaming si dupa considera faptul ca i se spune sa cheme un grad mai mare considera jignire staff.
Dovezi:Filamre

New member
El in primul rand a fost verificat de ce sta civil fara cerere off-duty si le-a facut ticket pt id-check si meta (care erau in capul lui), iar din ce am vazut eu am sanctionat ce am vazut la el ca l-a intrebat " de ce se freaca la ochi? " Plus ca puteam sa il banez 3 zile pt jignire staff, ca m-a insultat: "cum am luat eu testul staff, stiu macar ce este PG?! " Si m-a amenintat oricum ca face reclamatie staff daca nu ii chem grad mai mare ca eu nu stiu.... Sa zica merci ca nu i-am cerut si banul temporar! Dar acum as dori sa fie si BANAT TEMPORAR 3 ZILE!!! Prea multa rabdare am avut cu el ca i-am chemat si politistul caruia i-a facut ticket si i-a explicat!
Filmarea dovedeste tot:
Screenshot 2026-04-27 230623.png

New member
El in primul rand a fost verificat de ce sta civil fara cerere off-duty si le-a facut ticket pt id-check si meta (care erau in capul lui), iar din ce am vazut eu am sanctionat ce am vazut la el ca l-a intrebat " de ce se freaca la ochi? " Plus ca puteam sa il banez 3 zile pt jignire staff, ca m-a insultat: "cum am luat eu testul staff, stiu macar ce este PG?! " Si m-a amenintat oricum ca face reclamatie staff daca nu ii chem grad mai mare ca eu nu stiu.... Sa zica merci ca nu i-am cerut si banul temporar! Dar acum as dori sa fie si BANAT TEMPORAR 3 ZILE!!! Prea multa rabdare am avut cu el ca i-am chemat si politistul caruia i-a facut ticket si i-a explicat!
Filmarea dovedeste tot:
Vezi atașament 5038
Da, am gresit si eu
dar asta nu cu power-gaming se sanctioneaza.

New member
Filmarea dovedeste tot:
Vezi atașament 5038
Si mai o intrebare.De ce refuzi sa chemi un grad superior?

Si mai o intrebare.De ce refuzi sa chemi un grad superior?
De refuzat are voie,pt ca a dat niste teste staff si se considera ca e capabila,iar cat despre sanctiunea de PG,exista efectiv animatia de scarpinat,in timpul in care nu ai folosit fraze precum:.,,de ce mi ai luat id-ul,,,sau ai avut vizibilitate sa vezi ca a dus mana la ochi o poti spune,deci PG nu este,iar daca ei te au verificat nu au gresit+data viitoare cand ceri un grad superior poti fi sanctionat cu comportament inadecvat la tk
1777381305375.png
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus