Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Irlandezu
Id-ul tau: 40
Id-ul staff-ului reclamat: 3971
Motiv:Ticket in roleplay
Explicatie:Am avut un roleplay in care ne bateam unii,ne au batut au plecat,au durat 3,4 min dupa ce au plecat am fct tk ca ei care ne au battut au facut infinity si mi am luat si eu pt tk in rp cand nu aveam deloc roleplay in imprejur
Dovezi:In pr pe vc,e prea mare videoul

New member
Numele tau:Irlandezu
Id-ul tau: 40
Id-ul staff-ului reclamat: 3971
Motiv:Ticket in roleplay
Explicatie:Am avut un roleplay in care ne bateam unii,ne au batut au plecat,au durat 3,4 min dupa ce au plecat am fct tk ca ei care ne au battut au facut infinity si mi am luat si eu pt tk in rp cand nu aveam deloc roleplay in imprejur
Dovezi:In pr pe vc,e prea mare videoul
roleplay ul se termina dupa ce iti iei respawn , baietii aia puteau sa se intoarca oricand acolo sa te ia sa te duca de acolo!

New member
roleplay ul se termina dupa ce iti iei respawn , baietii aia puteau sa se intoarca oricand acolo sa te ia sa te duca de acolo!
dupa ce zice ala ca nush cine va lachit,si am asteptat ceva sa vad daca mai vine cnv sa faca rp cu noi nu e tk in rp aia suta la suta nu sunau si au plecat si am si asteptat sa vedem daca avem rp dupa am fct tk

Member
Mai erau oameni langa tine, lesinati, dar erau. Adminul a sanctionat corect. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus