Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Numele tau: andrexcz
Id-ul tau: 374
Id-ul staff-ului reclamat: 37057
Motiv: Sanctionat gresit
Explicatie: S a dat jos cu arma nici macar indreptata spre mine, nici nu mi a zis da te jos, mi a zis dupa, a vrut sa se urce la mine in masina totul s a intamplat foarte repede, doresc sa se uite pe filmare, sanctionat cum trebuie si unjail daca suntem de aceasi parere
Dovezi:

Daca imi permiteti, stafful, nu se uitase cap coada la filmare, s a uitat doar la ce a vrut acel baiat, mai incolo la accident cu rolls, a facut pg s a izbit de casa aia a rulat si a plecat neruland macar 5 secunde accidentul, doar /me si a fugit a venit la mine s a scarpinat si a fugit de pe zona ca sa nu l prindem si s a dus in publica sa mi faca tk

Daca imi permiteti, las mai jos inca o filmare de la ticket, cu amenintari cu "vrei sa l chem pe robica" cand i am zis ca vreau grad mai mare sa arat si eu fimare, nici nu mi a aratat filmare cu ce am facut, nici nu mi a explicat ce am gresit sa ma lamureasca. linkul:

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus