Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: DROXZY

Id-ul tau:12

Id-ul staff-ului reclamat: 958 SI 43062

Motiv: scam peste 100 k pentru id 958 si comportament neadecvat din partea adminului (43062) si sanctionarea gresita si necorespunzatoare

Explicatie: Pai pe scurt in prima faza pentru id 958 eu voiam sa fac un trade cu acest care insinua ca el o sa imi vanda niste minereuri iar cand m am intalnit cu el i am dat banii iar acest a urcat in masina si a plecat cu 520k $ dupa care eu am doua filmari cea de lascam si cea cu ticketul acestea fiind separata le am pus pe amandoua iar in a doua parte adminul costi (43062) m ia venit la tk si a inceput la un moment care se aude/ vede pe filmare dupa ce zimy 467 mi a spus ca cel de la care am primit scam iar eu iam raspuns cu " si ce daca e admin adica ce treaba are " costi a inceput sa urle ca de ce m am prins sa faca ca toate alea numa calm nu era ceea ce este de prost gust sincer adica nu cred ca asa ar trebui sa se poarte un admin cu mine la tk

Dovezi:

prima parte cea cu scamul

iar a doua parte cea cu tk si comportamentul inadecvat fata de mine

Sper sa se rezolva aceasta inconvenienta, mersi :)

Well-known member
Membru staff
Reclamație accepta tk pe discord pentru a primi banii T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus