Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: WWD
Id-ul tau: 37057
Id-ul staff-ului reclamat: 329
Motiv: INJURII STAFF
Explicatie:am fost sancionat gresit si in propiul rp de catre snack , el fiind ic , eu fiind tot ic , la un moment dat m-am dat jos din masina fara sa trag fara nmk , am vazut ca unul de la medelin a tras si am tras si eu , in timp ce era "bataia" acolo in zn pb apare si snack si ma bate , de nervi i-am spus lui snack eu fiind lesinat "sa-mi bag pula-n ma-ta snack" si dupa am dat F8 Quit , la 1 min dupa el imi da ban 3 zile de injurii staff , el nefiind in momentul ala "on duty" sau la vreun tk , ok , am gresit si eu , dar nu mi se pare normal sa faca asemenea gesturi cu playerii
Dovezi: atasez filmare mai jos

Member
EXPLICATIE:
A fost luat in piggyback fara sa ruleze, i-am batut soferu la masina, dupa cum se vede la inceput de filmare sarind cu o vitesa extraordinar de mare in mai multi copaci, el ruleaza /me isi revine usor, si iese cu arma, el ajungand in zona publica ( la 5m de rau famata ) deoarece colegul lui a murit, adica involuntar. Oricum irelevant, eu cand am ajuns acolo el deja tragea, automat ma dau jos si il pic. Apoi sa aud mort ca zice, ca si baga pula in mama, stiind foarte bine toti cate fail-uri se fac in DIICOT si nu sunt sanctionati, deja a fost nesimtire sa vi sa ma injuri apoi sa dai disconnect, dupa ce ai facut 2 fail-uri in 3min. 3 zile BAN, este o sanctiune prea buna!

Salutare!

Member
Membru staff
Sn4ck - nu cred ca trebuia sa ii dai ban ca nu aveai ala deasupra nu erai la tk trebuia sa ii dai pentru pg sau ce a mai facut dupa ce va terminati rp ul

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus