Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Tegene
Id-ul tau:47957
Id-ul jucatorului reclamat: 329 (Sn4ck)
Motiv: a facut ticket in roleplay dupa ce a fost picat de o patrula cu 3 persoane
Explicatie: am fost zona vesspuci o masina dintre care au venit cei din Medellin și erau 3 mașinii in schimb doar un membru s-a dat jos cu arma de foc spre noi iar atunci ne-am dat jos l-am picat pe cel care era jos din mașină și ulterior pe cei care erau în mașinii ne producându-se niciun no fear , iar Snak nu cred ca i-a explicat bine faza plus ca a mințit la ticket spunând citez spunând staff ului ca au fost 4 oamenii cu arma pe noi dar defapt fiind doar unu, iar prin această cauză doresc să fie sancționat pentru ca un roleplay care a fost din perspectiva mea foarte bun s-a stricat din cauza unui ticket plus mafiotul știind ca are voie să facă ticket după ce își ia respawn sau iese din zona de roleplay
Dovezi:

Member
Am facut ticket dupa ce eu m-am dat jos cu arma pe sofer, in dreapta mea s-a dat jos inca un Bravado, iar in spatele meu mai era un Ford GT, se vede si pe filmarea mea pe care am aratat o la admin, ca baiatu din Bravado se da jos din masina, dar nu se vede ca era cu pumnii si nu avea arma scoasa.

Apoi am vazut filmare din perspectiva diicotului, unde am vazut ca baiatu nu avea arma in mana, si am inteles, eram singuru cu arma pe diicot, DAR pe filmarea mea, repet, se vede cum se dau jos din masina si vin spre masina de diicot.

De asta am facut ticket, pentru ca nu mi se parea normal sa avem arma pe voi, iar voi sa nu aveti frica, APOI am inteles perspectiva voastra ca nu aveau arma pe voi restu de mafioti cu care eram.

Dar tot voi ați vrut să nu primesc jail și să continuăm RP-ul, pentru că ați spus că ați înțeles perspectiva mea.

Member
Am facut ticket dupa ce eu m-am dat jos cu arma pe sofer, in dreapta mea s-a dat jos inca un Bravado, iar in spatele meu mai era un Ford GT, se vede si pe filmarea mea pe care am aratat o la admin, ca baiatu din Bravado se da jos din masina, dar nu se vede ca era cu pumnii si nu avea arma scoasa.

Apoi am vazut filmare din perspectiva diicotului, unde am vazut ca baiatu nu avea arma in mana, si am inteles, eram singuru cu arma pe diicot, DAR pe filmarea mea, repet, se vede cum se dau jos din masina si vin spre masina de diicot.

De asta am facut ticket, pentru ca nu mi se parea normal sa avem arma pe voi, iar voi sa nu aveti frica, APOI am inteles perspectiva voastra ca nu aveau arma pe voi restu de mafioti cu care eram.

Dar tot voi ați vrut să nu primesc jail și să continuăm RP-ul, pentru că ați spus că ați înțeles perspectiva mea.
Salut noi nu am mai vrut să iei sancțiune în acel moment pentru ca am spus clar ca noi dorim să facem o reclamație ca și sake să o vadă și să își de a o părere plus ca staff ul nu a sancțiune din cauza spuselor tale în care ai spus ca ți-a zis sake ca e no fear și eu ți-am spus clar ca cred ca sake nu a înțeles circumstanța roleplay ului iar atunci am preferat ca staff ul care a venit să nu primească reclmatii din partea voastră și am spus clar ca revenim noi cu reclamație pe forum ca sa o poată vedea și Denis

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus