Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Numele tau:Michelangelo Bunarotti
Id-ul tau:20432
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: nu il stiu nu am apucat sa ii cer legitimatia
Motiv: neprofesionalim,condus imprudent
Explicatie:stateam la un semafor la care culoarea era rosie cand o masina de tip bmw e39 de culoare neagra s-a oprit in fata mea si au coborat 3 persoane cu lanterne , ei au sustinut ca le-am taiat calea si sa le dau asigurarea, dupa acea am refuzat sa le ofer asigurarea pentru ca nu am facut nimic. Dupa au incepput sa devina agresivi si am fugit de ei cu masina mea, dupa intr-o parcare au devenit agresivi atat verbat cat si fizic . Am apelat la numarul de urgenta 112 si mi sa spus de catre un politist ca va veni un echipaj cat mai repede,dupa am fugit de acolo pentru ca au inceput sa loveasca geamul masini mele incercand sa ma raneasca pe mine,dupa cam un minut in care m-au urmarit cu masina am reusit sa dau de un echipaj de politie aflat pe partea dreapta a carosabilului parcata neregulamentar, dupa a venit un politist cu o arma de calibru mare in mana si am incercat sa ii explic ce s-a intamplat domnul nici nu a scos un sunet s-a urcat in masina si l-am intrebat daca merge dupa acele persoane fara sa stie despre cine e vorba a demarat ,a intors pe contra sens si a trecut pe culoarea rosie a semaforului
Dovezi:camera pe ochelari

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus