Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Numele tau: Francesco
Id-ul tau:19885
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I :20432
Motiv: Ma bagat la puscarie pentru niste omolagari
Explicatie: IC i am spus ca abia mi am cumparat masina si persoana respectiva mi a spus ca are. Ma incatuseaza pentru declaratii false, ulterior vede ca am o arma de calibru mare pe mine. Doar pentru niste omolagari m a bagat la puscarie 150 de minute si ca aveam o arma de obicei stiu ca se da o amenda un av ceva nu te ia te incatuseaza iti controleaza toata masina in contextul ca nu ai omolagari
Dovezi: da

New member
Salut într-adevăr pentru omologării trebuia să fi sancționat ori verbal ori cu o amendă în schimb ce n-am reușit eu să văd pe filmare este permisul tău port arma care sancțiunea este în valoare de 20.000 de dolari și între 60-80 jail iar cu amenda pentru omologării trebuia să fie între 5500-8500 $ iar in al doilea rand ce n-am reușit sa aud pe filmare este dacă ai fost întrebat sa plătești cauțiunea pentru omologării dacă nu ai vrut să plătești amenda pentru omologării de aceea ți a fost dat 150 jail dar dacă nu ai fost întrebat voi lua legătura cu organul poliției pentru a lămuri și cu el și a vedea o filmare iar dacă este așa cum spui tu v a fi sancționat ori verbal ori cu fw

New member
Am zis ca vreau sa plătesc cauțiunea de nenumărate ori și apoi mi a zis că din cauza că am arma fără permis o sa mă bage și ilegal nu am făcut nimic m a luat din zona pb și am ajuns să mă controleze și să mă bage și să îmi confiște arma și să îmi controleze mașină de la niste omologări

New member
Am zis ca vreau sa plătesc cauțiunea de nenumărate ori și apoi mi a zis că din cauza că am arma fără permis o sa mă bage și ilegal nu am făcut nimic m a luat din zona pb și am ajuns să mă controleze și să mă bage și să îmi confiște arma și să îmi controleze mașină de la niste omologări
Am înțeles ofițerul va fi sancționat conform chestorului general Matei JR
Semnat ,
Ajutor Poliție Kalasnicov Tegene

Sus