Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Rodrigez Pumpe
Id-ul tau: 7752
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: 16547
Motiv: Neprofesionalism,sanctioneaza pe ce crede))
Explicatie: Am fost adus la sectie pentru a fi procesat iar un cadet m a luat "sa ma proceseze" neavand habar ce e cu el nu s a prezentat mi a dat doar o legitimatie si nu am observar si apoi ii ziceam sa mai dea odata si nu voia in niciun fel (minutul 6:15), o tine pe varianta lui sa imi dea de tentativa de omor+asalt cu arma mortala+posesie de arma alba asta in condiitile in care ma perchezitionat si nu a gasit nimic iar motivul sanctionari a fost "de unde sa stiu ca nu ai in masina" dupa cum se aude si pe filmare ulterior mi a dat amenda direct fara sa ma intrebe daca dispun de suma aceea nu ma schimbat in detinut pentru a ma trimite la inchisoare si ma trimis direct din celula fara sa ma intrebe/ sa imi scada ceva ,recunosc singura chestie pentru care real ar fi putut sa ma sanctioneze ar fi fost ultrajul
Dovezi:

Member
Bun
1-nu ai atasat filmarea complet cum ca vezi doamne tu nu aveai arma etc si ce ai mai adaugat acolo.
2-intr-adevar cadetul s-a prezentat pe jumatate doar cu legitimatia nu si vocal.
3-tu trebuia in acel moment sa ii prezinti filmare cum ca ai fost luat pe degeaba si daca era sa fie adevarat te lasa,sanctiunea primita a fost corecta.
4-in schimb la el va fii avertizat verbal ca pe viitor sa nu se mai intample pentru ca nu este o greseala atat de majora in cat sa fie sanctionat altcumva.
SALUT

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus