Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Membru staff
Numele tau: sN4cK
Id-ul tau: 329
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: 613
Motiv: Meta, loweff
Explicatie: Facem accident in zona publica, nu ce faceti domnule pe contra sens, nu il doare nimic, decat vine si pune arma pe mine (Eu find inafara zonei rau famate si neavand masca), direct la sectie.
Dovezi:

Member
Membru staff
Sincer pot intelege low effortul chiar daca nici tu nu ai rulat ca ai nevoie de ingrijiri medicale dar nu vad metagamingul

Member
Membru staff
Cand poti imi dai un tag in privat si o sa-ti prezinte motivul. Mai pe scurt au fost focuri de arma in zona Grove, ei se deplasau spre zona respectiva iar voi va intoarceati de acolo! Dar iti poate arata o filmare cu tot cand esti disponibil

Member
Membru staff
Pai si unde este RP ul, sunt fara masca langa un magazin de haine, nu cere un gopro unde am fost nimic, se da jos stiind ca sunt eu si ca am arme...

Member
Membru staff
Pai nu avea de unde sa stie ca esti tu in masina respectiva, doar te-a perchezitionat :-? (Veneai dintr-o zona rau famata unde s-a tras). Imi dai maine mesaj ca sa vezi toata filmarea din partea lui.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus