Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Jonny
Id-ul tau: 1704
Id-ul jucatorului reclamat: 31 si 42
Motiv: Presupun ca stream snipe, pg (intra in partea din spate de la masina de tractari, partea ascutia cu pardbriz ul si nu patesc nimic, dau cu pumn ul in geam de 2 ori il sparge, si nu are nimic,etc) id check, de la niste persoane non staff am inteles si ca low effort, dar nu stiu ce e aia 😭 si etc
Explicatie: Mergeam, si dupa am vrut sa intru pe cascuta mecanicilor, si cand dau sa intru am luat o pe contrasems si virez rapid si ma evit la milimetru cu uni. Dupa vin ma fugaresc, vin cu arogante, ma injura zic ca nu am tupeu sa ma dau jos, dupa realizez ca aunt niste prieteni de ai mei, si ca au facut streamsnipe, niste oameni normal cand se intampla cheatii de genul nu fac asa, si si ei stiau ca sunt eu, au facut str snipe. Dupa face id check id 42 si dupa si 31. Dupa fast forward, ma dau jos ca tot dadeau in masina, si ma omoara. Fiind un membru al unei factiuni legale (🩵Mecanici🩵) dupa ce au facut aia trebuia sa ma duca la spital sau sa sune la medic. Ce fac ei? Ma duc intr un loc rau famat, si ma pun sa zic “patrula catelusilor m au lachit si…” si era si un cuvant urat, un cuvant care nu vreau sa il folosesc pe live uri, daca sunt si oameni care injura pe live uri, pacatul lor eu nu imi patez reputatia. Am facut tot ce au zis, am latrat, tot. Singurul lucru care nu l am facut a fost asta: “vroiau sa imi dea kit, nu stiu cim ca sunt mafioti… si mi l au dat in onventar, iar eu nu il deschideam, pleaca putin mai incolo, si fac tk, dupa inainte sa vina adminu deachid inv, am zis ca daca e sa fure bani, sa ii pastreze ca 55k nu e mult si aia este daca sunt nesimtiti asta sunt, dupa vine adminul tine arma pe mine si intreaba daca continyam rp etc etc si dupa zice unu din ei, sa le dau kit uk, iar altu zice (cel cu arma pe mine) HAI SA IL JEFUIM, si pleaca…” Ma rog dupa se mai scarpina la ochi, etc etc. Ma omoara, au vrut sa ma arunce, si dupa langa mine fac tk ca nu am avut frica… AM FACUT CA SLUGA SI TOT EU NU AM FRICA… si ce au facut ei este gresit ca eu sunt mecanic si nu aveau voie. Si multe alte fail uri prin filmare. Plus ei doi mereu stau pe discord vorbesc fac meta, si chestii de genul. Trimit filmarea, acolo se vede rp si tk. Incepe de la minutul 17. Si de preferat cand se uita coneva sa aiba o ora libera, una full fara intreruperi, ca sa vada toate greselile, fara speed up skip sau mai stiu eu ce. Sau cum stiti voi, nu sunt eu adminul, doar am dat un sfat. Acum mi e cam frica sa mai fac live pe twitch cu haos. Pentru ca asta caz fericit, erau niste prieteni, imi stiau twotch ul, nu faceau mare rau, dar sa vwzi cand vin hackeri sau trolleri si vin la mine… As fii facut acest tk sau reclamatie ce o fi ea, mai rapid dar initial facusem tk pe discord, si pe joc am ban… Eu am primit din toata treaba asata, pg nu stiu la ce… no fear si refuz rp. Iar id 42 a primit pt descidere occ (“ma duc la baie” Asta a spus) Daca nu se vad pozele le voi mai re trimite, e cum stau pe discord, si cum vorbesc prin mesaje lucruri ic, si cu pg, si id check ul lui id 31 ca la id 42 nu mai vad id check ul sau pg dar il vedeti pe filmare. Dati de la minutul 17. Tin sa precizez, mai eram cu cineva vc dar el dadea testul sa intre pe alt sv, nu dau nume, si vroiam sa facem live impreuna, el sa se uite la mine pe partajare iar eu sa ma joc, dar cand au venit aia am si uitat de el xD. Luati va niste crantanel si apa sau suc sau anyway nu e vorba despre asta si spor la filmare
Dovezi: Poze plus filmare

IMG_6538.pngIMG_6533.jpegIMG_6532.jpegIMG_6534.jpegIMG_6535.png

Atașamente

• IMG_6513.png
    IMG_6513.png
    653,4 KB · Vizualizări: 8
  • 07022962-2323-4d3e-aeb4-aa37f5ac178c.jpeg
    07022962-2323-4d3e-aeb4-aa37f5ac178c.jpeg
    37,7 KB · Vizualizări: 6
  • 5c009003-74b6-4b54-85cb-41c8886564a9.jpeg
    5c009003-74b6-4b54-85cb-41c8886564a9.jpeg
    114,5 KB · Vizualizări: 5
  • 4d128ba9-5d8a-4556-add7-495a190ef057.jpeg
    4d128ba9-5d8a-4556-add7-495a190ef057.jpeg
    38,5 KB · Vizualizări: 7
  • d63e53af-9b9b-48ac-a5a1-2dbdc9ee7061.jpeg
    d63e53af-9b9b-48ac-a5a1-2dbdc9ee7061.jpeg
    57,5 KB · Vizualizări: 7
New member
Fara suparare dar stiti si voi sa raspundeti? Am problema de 7 zile si reclamatia face si ea acum 7 zile…

New member
okkk. Daca nu merge ceva gen link sau asa, sa ma anunti

New member
Ma gandeam eu XD. Mi a expirat de pe twitch. Norocul meu e ca am o copie pe YT. O trimit acum

Well-known member
Membru staff
Bun, ID 31 a fost sanctionat pentru rapirea jucatorilor protejati impotriva rapirii, ID 42 era deja sanctionat, tu ai fost sanctionat corect.

Reclamatie acceptata si rezolvata.

Topic closed!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus