Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:Aerocox
Id-ul tau:599
Id-ul jucatorului reclamat:1750
Motiv:meta gaming
Explicatie: m a luat picat de pe vespucci sa ma duca la sectie sa ma proceseze, si intr un moment si a dat seama ca sunt aerocox, si a inceput sa faca ic misto de mine ca cica sunt moldovean si tot zicea moldovan mafia, in conditiile in care ic nu mi se zice moldovean sau ceva si si daca mi se zice el nu are de unde sa stie. Si si cand ne intalnim ooc eu cu acest baiat imi zice moldovene moldevene deci e clar ca e meta.
Dovezi:

Salut, avand in vedere ca ai facut si aseara ticket si Radu id 4 a spus ca nu este meta pentru ca nu sunt dovezi clare, mai ales ca eu vorbeam pe cascuta ca a fost o gluma pe cascuta si faceam misto. Eu nu faceam misto de tine ca nu aveam cum sa stiu ca tu esti Aerocox si esti moldovean. Daca iti luam id sau buletinul da puteam spune ca este meta

Este clar ca faci posthunt daca aseara ti a explicat adminul ca nu este meta, si aseara ii cereai dovada si lui radu pentru ca te a picat si toate acestea pentru a face posthunt ca te oftici ca ai fost picat @big boss daddy

Nu avea de unde sa stie ca esti tu, tu ai fost picat de mine care am venit de undeva din spate de la Chinezesc iar el a venit la cateva minute dupa si doar te-a lua deci nu avea nici cel mai mic habar ca esti tu.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus