Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Teosa
Id-ul tau: 94837
Id-ul jucatorului reclamat: 2011
Motiv: A spus la un tk de pe data de 3/1/2025 de la ora 22:40 ca nu are filmare cum a fost picat de o razie de poliite/diicot care s-a intamplat la ora 22:00
Explicatie: am facut ticket, si am intrebat un admin daca este ok sa intreb treaba asta, deoarece intr-un fel eu am avut parte la acel rp deoarece eu i-am oferit kit medical dupa aceea si l-am jefuit, si dupa spusele regulamentului, roleplay ul se incheie de abeea atunci cand iti da respawn la spital, si l-am intrebat daca are filmare cum l-au picat politisti, i-ar el a spus ca nu are filmare, in final am mai facut un ticket deoarece primul ticket nu avea legatura cu ticket-ul facut de jucator-ului cu id 2011, si admin-ul mi-a spus sa fac o reclamatie player si un grad superior il v-a lua l-a pc check si ii v-a cere filmarea (am intels ca este termen de 48 de ore sa isi tina filmarea in pc)
Dovezi:

Member
Din cate am inteles tu nu ai fost implicat in bătaia cu diicotu nu vad rostu pentru a cere tu filmare!!!!!

Member
Rp tau a început de când l-ai găsit pe jos și i-ai oferit ,,kit”

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus