Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Kinder
Id-ul tau:1053
Numele organizatiei reclamate sau id-urile participantilor: Peaky
Motiv: Posibil Meta
Explicatie:Meta ieri erau pe cascuta nu am vorbit absolut nimic si azi nu mai era nimeni pe cascuta nu imi daui seama cum sa aflat ca sunt pe cascuta
Dovezi: ttps://www.youtube.com/watch?v=7dHrZLBv0FA dovada cand intram pe cascuta si ei deja faceau meta ttps://www.youtube.com/watch?v=_px6k665LuI si dovada ttps://www.youtube.com/watch?v=YGukTdu7RyQ cand intru azi pe cascuta si nu mai era nimeni ei nestiind ca diicot ul asculta casuta

New member
Numele tau:Kinder
Id-ul tau:1053
Numele organizatiei reclamate sau id-urile participantilor: Peaky
Motiv: META
Explicatie:Meta ieri erau pe cascuta nu am vorbit absolut nimic si azi nu mai era nimeni pe cascuta nu imi daui seama cum sa aflat ca sunt pe cascuta
Dovezi: ttps://www.youtube.com/watch?v=7dHrZLBv0FA dovada cand intram pe cascuta si ei deja faceau meta ttps://www.youtube.com/watch?v=_px6k665LuI si dovada ttps://www.youtube.com/watch?v=YGukTdu7RyQ cand intru azi pe cascuta si nu mai era nimeni ei nestiind ca diicot ul asculta casuta
fratele meu, am lasat cascuta pana azi dimineata la 4 daca era de meta o schimbam in ziua aia am schimbat o a zis flavian si alexandra sa punem cascuta veche ce meta? am permisiunea sa o schimb de cate ori vreau .

New member
fratele meu, am lasat cascuta pana azi dimineata la 4 daca era de meta o schimbam in ziua aia am schimbat o a zis flavian si alexandra sa punem cascuta veche ce meta? am permisiunea sa o schimb de cate ori vreau .
Salut, nu am de unde sa stiu ca tu ai facut asta lasa o filmare te rog eu am spus ce banuiesc eu

New member
fratele meu, am lasat cascuta pana azi dimineata la 4 daca era de meta o schimbam in ziua aia am schimbat o a zis flavian si alexandra sa punem cascuta veche ce meta? am permisiunea sa o schimb de cate ori vreau . SI prima filmare deja am fost sanctionat.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus