Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Z3usAdv
Id-ul tau:33128
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I:38270,46655
Motiv:luare de arma cu permis de port arma fara sa o folosesc si sa trag
Explicatie:am fost la benzinaria de intre hacker si mirror , si ma tras politisti pe dreapta pentru geamuri fumuri , in urma cautari lor mia gasit 500$ murdari in torpedou , dupa ma dus la sectie si nu mia dat dreptu sa imi pun arma in masina cu permisu de port arma desi aveam dreptu ca nu am folosito minutu 1:58:00 pana la 2:12:00
Dovezi:

New member
inca ceva de adaugat
  • TIP I: 500[imath]- 10.000[/imath] - Amendă > 7.500$ / Detenție > 60-80
    mia dat amenda 15k

New member
Bună ziua,

În urma verificării dovezilor prezentate, conducerea Poliției Române își cere scuze pentru cele întâmplate. Situația a fost analizată, iar celor doi polițiști implicați le-au fost aduse la cunoștință greșelile comise. Aceștia vor primi advertisment pentru modul în care au gestionat situația, întrucât nu ar fi trebuit să vă fie confiscate atât permisul de port armă, cât și arma în condițiile prezentate.

Din partea noastră aceasta este măsura care poate fi aplicată în acest moment. Vă mulțumim pentru sesizare și pentru că ați adus situația în atenția noastră.

O zi bună!

New member
Se poate recupera permisu ɗe port arma si arma care a fost in tek cu 68 ɗe gloante ?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus