Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Numele tau: carrillo
Id-ul tau: 282
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: 886 + 16309
Motiv: el e diicot si fac patrulari paleto + meta
Explicatie: eram in banca in paleto eu sunt wanted a venit 886 si se uita la masina pe care o parcasem in fata si ma i a la intrebari daca e masina mea i am zis ca nu mi a cerut un buletin si i am spus ca nu am si a zis ca in cazul asta mergem la sectie + 886 trage aiurea in urmarire inceputa dupa 2 min
Dovezi:

Member
aici se vede ca e diicot

Atașamente

• pt 886.PNG
    pt 886.PNG
    47,6 KB · Vizualizări: 4
Member
si pun filmarea si cu rp imediat

Member
asta cum trage aiurea

Active member
Nu te priveste pe tine faptul ca sunt agenti DIICOTI ssi fac patrule, assta e treaba lor interna cum isi impart oamenii, desspre resstul, o sa revina @acasa cu rasspuns.

Member
Nu te priveste pe tine faptul ca sunt agenti DIICOTI ssi fac patrule, assta e treaba lor interna cum isi impart oamenii, desspre resstul, o sa revina @acasa cu rasspuns.
Macar de nu venea cu masina de diicot si imbtacat in diicot adica irl nu se intampla asa

Member
Salut Andrei au fost greșeli din ambele părți, legat de meta nu a fost era clar ca în parcarea băncii se află doar o singura mașină care a fost asimilată ca fiind a ta,deții geamuri fumurii și nu deții plăcuțe iar faptul ca tu ți ai aruncat buletinele în fața polițistului pentru a nu te identifica nu a fost ok având un mandat de arestare/caute pe numele tău/masină. Respectivul v-a fi sancționat intern pentru abuz în serviciu.

Member
Legat de DIICOT pare să fie chemat deoarece era doar un singur polițist după cum vezi a venit cu mașina inscripționată DIICOT așa ca nu vad problema. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus