Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:EL GABRIi
Id-ul tau:10436
Numele organizatiei reclamate sau id-urile participantilor: Muerte
Motiv:failuri
Explicatie:au venit sa vorbim despre culori sa facem schimb si dupa sau dus la mai multe fililuri din partea lor
Dovezi:

Member
Membru staff
In primul rand filmarea nu iti merge.
In al doilea rand, da, venisem sa vorbim despre culoare si sa ne punem de acord. Ca si o explicatie pe scurt: Actiunea la inceput s-a petrecut in benzinaria din Mirror. Alinson vorbea cu El Gabrii, cred, despre bandana rosie ca o voiam noi, ulterior din ce am inteles, vreo 2 membrii de la Camorra au inceput sa zica chestii aiurea: ca ne jefuiesc cand ne prind, ca ne prind pe Cayo, amenintari de genu - este normal sa te aprinzi cand auzi astfel de amenintari. Au inceput ai mei sa ii bata, a fost o bataie generala acolo, fiecare s a batut cu cine a apucat. Vazand ca nu avem cu cine discuta si ca unii fac probleme, i-am dus in Sandy la motel, le-am dat kit, am discutat mai departe si am incercat sa rezolvam situatia. La sfarsit a venit si Karp si i-am explicat si lui situatia.
Cam asta a fost tot rp-ul.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus