Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: syrex
Id-ul tau:687
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: 1196 (mihaita)
Motiv: ca politist pune oamenii sa latre si isi bate pula de noi+ abuz tazer
Explicatie:am fost aseara prins de el am incercat sa fac un roleplay.....
a venit un baiat random sa vada ce se intampla erau 2 politisti mihaita si inca 1 un cadet. cadetul i a spus sa plece. si dupa apare mihaita din senis si ii fute glont de shotgun random cand baiatu a zis ca pleca (respecta comenzile cadetului)
ne a luat pe mine si pe un baiat la sectie ne a procesat totul ok, pana sa ne proceseze a dat cu tazerul de 50 de ori in mine si in baiatu ala, acesta dadea cu tazer instant glont dupa glont ,acesta a fost abuz de tazer.
dupa ce ne a procesat au venit 2 oameni sa se casatoreasca baiatu cu care eram eu a zis ca poate sa fie popa au stat putin acolo si dupa il pune mihaita pe acel ,,popa,, sa latre, baiatu a latrat.
am ajuns la jilava. i am spus ca am dreptul sa ma reprezint legal pentru a vedea daca poot sa imi scad sentinta el mi a spus ca nu am nici un drept m am enervat ca deja eram in roleplay ala de 1 ora si 30 aproape si nu ajuingeam nicaieri. dupa am inceput sa il rog sa ma bage la puscarie. el isi batea pula de mine efectiv ,,unde sa te bag,, ,,ce sa iti fac,, si doar cacaturi d astea
Dovezi: am filmare si a fost si live va pot arata pe voice ca nu prea as avea cum sa tai filmare de 1 ora jumate in bucatele pentru a se vedea partile pentru care am facut reclamatia ca sunt la 20-30 de minute distanta in timp
nu stiam daca reclamatia se face aici sau la reclamatie player

Ultima editare:
New member
youtu.be/3T2Xdj0Q91k
nu este toata filmarea si nu este cu toate greselile pentru ca imi era greu sa le gasesc si am zis sa le las doar pe cele mai importante

Salut, membrii respectivi au fost sanctionati conform regulamentului intern, ne cerem scuze pentru aceste probleme avute. O seara buna.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus