Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:Robica
Id-ul tau:448
Numele organizatiei reclamate sau id-urile participantilor: Medelin
Motiv: low effort rp
Explicatie: A venit un buggati pe contrasens pe langa masina mea de poltiie si am dat sa il urmaresc , nici macar 10 secunde nu au trecut ne-a dus DIRECT pe groove si am primit glont instant , acest lucru se intampla deja de o saptamana si nu doar din partea celor de la medelin, ba chiar din partea tuturor mafiotilor de pe server si devine ceva foarte enervant , noi ca si politisti nu putem face un roleplay ca ei insstant ce incercam sa ii oprim se duc pe groove sau pe alte zone rau famate si incep sa traga. Unele id-uri se pot vedea in poza si unul in F8 si se vede ca sunt cei din medelin. Eu nu fac cu rautate sau din ura aceasta reclamatie dar o fac fiinda nu se mai poate , de o saptamana incontinuu ei fac astfel de lucruri nici un minut sau doua nu trece , ne duc pe groove si glont instant cand noi dorim sa facem ceva frumos , urmariri mai lungi pe tot ls ul fara sa se traga sau trafic stop su orice se poate dar nu doar bataie ca doar asta vor mafiotii, au ajuns politistii sa zica ca nu mai vor in politie din cauza la ceea ce fac acesti mafioti
Dovezi:https://youtube.com/clip/Ugkx8uAkoxyhmDJkk1KQsvRNgHpy1om5WrxI?feature=shared

1754914392997.png

New member
Salut Robix tu cand ai aprins sirenele mafia mea era deja toata pe zona groove, find si la intrare groove fiind si atatea masini de politie nu cred ca ar fii trebuit sa merge in ls sa ma fugariti voi, daca ma luai din ls nu de langa rau famata, si imi chemam mafia pe groove m ai zicem, dar odata ce noi eram acolo si faceam patrule nu prea vad o problema, acum ramane la decizia lui Sake.

Member
Asta nu este o scuza matei , este exact low effort roleplay.

Member
Reclamatie respinsa. El era deja pe zona groove si stiind ca are toata mafia pe groove , a inaintat. T / C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus