Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Membru staff
Numele tau: Fonicu
Id-ul tau: 11255
Numele organizatiei reclamate sau id-urile participantilor: Medelin
Motiv: foloseste comanda "/TH" la turf.
Explicatie: Liderul mafiei Medelin a folosit comanda "/th" la turf, din cate stiu eu nu este permis asa ceva. Secunda 22 din montageul lui.
Dovezi:

Member
Să nu mai zic ca înjuri ca la ușa cortului, OOC desigur.
Daca e nevoie atasez toata filmarea, cum statea OOT si facea misto, dupa ce i-am dat din TH a inceput sa injure, iar cat despre reclamatie, la voi ar fi cea mai mica problema ca stati OOT, pe langa faptul ca aveti oameni care nici in mafie nu au voie, 4 filmari cand dati cu heliu in oamenii mei, nu mai zic de cancel reload-uri, dar te-ai gasit sa mi faci reclamatie mie xd, penibil.

Member
Membru staff
Daca e nevoie atasez toata filmarea, cum statea OOT si facea misto, dupa ce i-am dat din TH a inceput sa injure, iar cat despre reclamatie, la voi ar fi cea mai mica problema ca stati OOT, pe langa faptul ca aveti oameni care nici in mafie nu au voie, 4 filmari cand dati cu heliu in oamenii mei, nu mai zic de cancel reload-uri, dar te-ai gasit sa mi faci reclamatie mie xd, penibil.
Hai să lăsăm comentariile și să rezolve ticketul staff-ul serverului, vorbești prea mult, penibil.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus