Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Numele tau: pecos
Id-ul tau: 157
Numele organizatiei reclamate sau id-urile participantilor: choucha id 162
Motiv: baga oameni in mafie cu 0 task 0 rp 0 interactiuni
Explicatie: deci acest individ clown id -10 a fost dat afara din cartel de la muerte de catre individul intitulat Alex. iar la o diferenta mica de timp individul choucha id 162 il trece pe clown pe grade (add clown -10 cdm) pana aici totul bine totul corect. Plot twist ul acestei explicatii este ca in timp ce clown id -10 a fost trecut pe grade (add clown -10 cdm) el era mort si blocat la arme pe cayo cu cei de la cartel de la muerte purtandu le accesoriul.
Dovezi: ss uri

Atașamente

• Screenshot 2025-07-03 012132.png
    Screenshot 2025-07-03 012132.png
    637,6 KB · Vizualizări: 29
  • Screenshot 2025-07-03 012350.png
    Screenshot 2025-07-03 012350.png
    9,9 KB · Vizualizări: 29
New member
@pecos I-am dat gradele deoarece urma sa se intalneasca cu un membru de la noi pentru a il adauga IC, iar eu am acces la a da grade, asa ca i-am dat, nu stiam unde e sau ce face, vorba era ca se intalneste cu al nostru pentru a intra, ceea ce s-a intamplat dupa.

JKE SEFU
@pecos I-am dat gradele deoarece urma sa se intalneasca cu un membru de la noi pentru a il adauga IC, iar eu am acces la a da grade, asa ca i-am dat, nu stiam unde e sau ce face, vorba era ca se intalneste cu al nostru pentru a intra, ceea ce s-a intamplat dupa.
Atunci prezinta-mi si mie dovada ic cand s-a intalnit cu ala, si sa se vada clar data de ieri sau cand a fost adaugat, in caz contrar, si pe tine, si pe ala va tin 14 zile pe burta fara drept de plata, ai timp pana diseara.

Sus