Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:MGO Garcea
Id-ul tau:20432
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I:454
Motiv:Refuz legitimare,parcare regulamentara,luat peste picior, condus imprudent
Explicatie:eram cu atvul meu 4x4 cand am vazut ca acest domnisor conduce cu viteza si incalca multe reguli de circulatie, am dorit sa ii iau legitimatia si inainte lam intrebat daca stie cate greseli de circulatie a facut , el a spus nu imi pasa iam cerut legitimatia de 2 ori si el nu a scos nici un cuvant si a plecat cu masina in viteza mare
Dovezi:filmare

New member
Membru staff
Reclamațiarespinsă. Din filmarea prezentată de tine reiese clar că ai încălcat Codul Rutier, conducând haotic și deplasându-te pe două roți cu ATV-ul si trecand pe culoarea rosie a semaforului. Ulterior, ai deschis și un ticket pe joc pentru refuz de roleplay. Menționăm că simplul fapt că o persoană nu s-a legitimat nu este refuz de roleplay, în lipsa altor dovezi clare care să susțină această acuzație,voi inchide aceasta reclamatie, deoarece nu se prea vede ce a facut.

T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus