Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: sN4cK
Id-ul tau: 329
Id-ul staff-ului reclamat: 25499
Motiv: Incapabilitate staff, nu stie regulile.
Explicatie:

EXPLICATE RP - Am fost pe Vespucci baietii din Romanes fara interactiune au tras in noi, ne-am batut cu ei, le-am picat oameni si ei pe noi, am fost ne-am dat truse toti, am revenit pe Vespucci, pe langa chinezesc ne am intors ca sa continuam bataia, ne a urmarit prin publica spre licente, ne am picat unii pe altii, apoi l-am luat pe printu de acolo si l-am dus pe rau famata sa l jefuiesc.

SANCTIONARI - Am primit pentru PG, care a fost PG, am primit pentru arma in zona pub, dar focul a inceput de pe rau famata, am primit pentru kill and rob, cand eu am jefuit omul cu care ma bateam, CARE EI AU TRAS PRIMII IN MINE, dupa am primit unjail ca a trebuit sa le citesc regula din regulament pe vocie, si dupa a decis sa mi dea pentru low effort, care ce treaba are low effort ca l am luat de la bataie si l am jefuit?

Noi am luat toti pentru arma in zona pub, chiar daca focul a venit de pe rau famata, dar ei nu au primit pentru ca incercau sa si salveze liderul, ce treaba are una cu alta, si daca era asa, eu ce sunt, nu sunt lider?

1773188914509.png

Singura chestie pe care am facut o este pg, cand am sarit prin parbriz si nu am rulat, dar tras in zona pub, daca ne bateam pe zona si s a continuat bataia ce sens are, IAR LOW EFFORT, CHIAR NU INTELEG DE UNDE LOW EFFORT?

Dovezi:

SI AICI CUM EXPLIC REGULILE

( Vreau sa primesc si eu unjail, ca am maine razboi si nu ajung din cauza sanctiuniilor, dar imi fac pg ul )

Edit : Pe langa asta eu am primit low eff pentru nimic, si ei ca au tras dupa mine fara 0 interactiune nu au patit nmk :))

Ultima editare:
Member
Membru staff
Reclamatie acceptata , o sa ii atrag atentia respectivului. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus