Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Numele tau: Madone
Id-ul tau: 25499
Numele organizatiei reclamate sau id-urile participantilor: 1894 de la lv si id 32302 TOT de la lv
Motiv: suferinte si fail rp
Explicatie: am avut ticket cu castoru si calinacho deoarece cei de la lv nu stiu altceva decat sa traga si in zona pb. Am fost, dupa respawn sa imi iau masina personala din nou, insa nu am putut pt ca fix cum am trecut pe sub pod au inceput sa traga in mine. Am facut ticket si am fost trimis de calinacho sa imi iau masina linistit. In timp ce mergeam un baiat de la lv m-a luat pe motor ca sa ma duca mai repede la masina mea personala, insa el in loc sa ma duca la masina mea m-a dus pe groove, acolo unde baiatul cu id 1894 vine si ma face prost. L-am facut prost inapoi si dupa ce a auzit ce i-am spus mi-a dat glont. Dupa glontul primit a venit langa mine si a inceput sa puna muzica si sa cante, ca sa ma enerveze ooc, pe langa faptul ca sunt picat mai si vine sa-mi cante. Cand am fct ticket el spunea ca a pus muzica FIX LANGA MINE ca sa asculte el si ca ic el nu ma deranja cu nmc. Fail-ul este faptul ca spune ,,hai sa iti pun un pic de muzica"
Dovezi: filmare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus