Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Lucq
Id-ul tau: 23002
Id-ul staff-ului reclamat: 26187 / 10780
Motiv: Sanctiune Acordata incorect
Explicatie: Pe timpul zilei am efectuat o razie cayo alaturi de colegii mei din diicot, iar atunci cand a fost sa luam suspectii de pe insula catre ls am luat un mafiot si am rulat ca il bag in spate cu /me il pune in spate iar mai apoi am vorbit pe statie. Respectivul a facut un ticket, dupa ce a facut id check de peste 4 ori iar adminul initial adica 437 Sclavinho nu a considerat actiunea mea ca fiind pg dar nu a fost sigur si l a intrebat pe lucas respectiv Bodo daca se considera pg si ei au spus ca da se considera. Daca o luam roleplay, cand iei pe cineva in piggyback ai putea cu un deget sa apesi pe butonul statiei.
Dovezi:

New member
Salut, sunt Bodo, imi pare rau sa ti pun, ai fost informat prost de catre acest admin Sclavinho, pe mine nu m a intrebat nimeni nimic de chestia asta si eu nu il consider pg

New member
Salut, uite aici partea cu rp u, se vede clar ca am rulat ca l am pus in spate si respectiv cand a vazut id ul, nu se aude vorbitul pe statie deoarece am hotkey pe obs dar se vede in dreapta jos.

@ᴀɴᴅʀᴇᴡ/ʜᴀᴏꜱ💎

Member
Membru staff
Bodoo a spus clar ca el nu a fost intrebat,daca il intreb pe lucas sigur nu v-a recunoaste si sclavinho nu mai se afla in staff,am vazut ca ti ai luat ck deci jail nu mai ai
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus