Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Teosa
Id-ul tau: 1748
Id-ul staff-ului reclamat: 447
Motiv: mi-a dat jail fara sa imi arate dovada si mi-a zis ca nu eram pe server, dar defapt a gresit id ul!
Explicatie: mi-a dat jail fara sa imi arate dovada si mi-a zis ca nu eram pe server, dar defapt a gresit id ul! (si domnului care mi-a facut reclamatia nu i-a mai dat jail pentru id check si pg)
Dovezi: ai vazut-o

Member
Am făcut aceasta reclamatie deoarece domnul mi a dat jail fara sa imi arate o dovada sau sa ma strige de rp! Deoarece am avut roleplay si domnul krater l-a stricat! Și normal la aceea reclamatie ar fi trebuit sa răspund eu, nu krater, persoana caruia i am facut si reclamatia!

Ultima editare:
Member
L am rugat sa îmi arate filmarea de la ticket sa vad și ce am făcut și cum mi a dat /ID și a zis ca nu o are , se aude și pe filmare! Uitate te rog @big boss daddy , și nici in cele din urma pana La momentul actual nu am vazut vro filmare, mai ales ca krater nici nu a văzut toată filmarea, ca in acel roleplay după toată aceea acctinune băieții aceia m au fugărit și au făcut pg, Id check și multe altele! Și singuru sancționat am fost eu! Nu este normal ca el fiind staff sa ii iei apararea lui krater! Normal ar fi sa fim cu toți egali

Member
Salut, ți s-a explicat în reclamația cealaltă ca am greșit id-ul și după unjail nu ai vrut să vezi aceea filmare pentru care ai fost sancționat și doar faci post hunt

Ultima editare:
Member
arata filmare krater, eu am aratat, si te rog tu sa nu mai scrii pe aceeasta reclamatie ca tu esti persoana reclamata!
mi-sa pus o intrebare si in loc sa scriu eu ai scris tu, unde este egalitatea?
fa si tu o diferenta intre poshunt si problema mea reala! si sa nu mai zic tu fiind diicot si big boss daddy la fel nu se fac favorizari!
chair si tu pe filmarea mea ai zis ca ai gresit si este de sanctionat! si sa nu primesti un warn nu i ok!

Ultima editare:
Member
Are dreptul sa raspunda si el aici pentru a explica ce s-a intamplat si pentru a-si exprima punctul de vedere. In ceea ce priveste id-ul gresit, inteleg frustrarea, dar nu este o situatie atat de grava. Si-a recunoscut greseala si nu va fi sanctionat pentru asta. In viitor va fi mai atent. Cat despre filmare, din ce a spus el, te-a intrebat daca vrei sa o vezi si ai spus ca nu.

L am rugat sa îmi arate filmarea de la ticket sa vad și ce am făcut și cum mi a dat /ID și a zis ca nu o are , se aude și pe filmare! Uitate te rog @big boss daddy , și nici in cele din urma pana La momentul actual nu am vazut vro filmare, mai ales ca krater nici nu a văzut toată filmarea, ca in acel roleplay după toată aceea acctinune băieții aceia m au fugărit și au făcut pg, Id check și multe altele! Și singuru sancționat am fost eu! Nu este normal ca el fiind staff sa ii iei apararea lui krater! Normal ar fi sa fim cu toți egali
Cum adica ii iau apararea? Ti-am explicat ca singura lui greseala a fost o cifra in /id dupa care tu ai inceput sa tipi la el pe discord, sa-l ameninti cu reclamatie staff si n-ai mai vrut sa vezi filmarea

Member
Cum adica ii iau apararea? Ti-am explicat ca singura lui greseala a fost o cifra in /id dupa care tu ai inceput sa tipi la el pe discord, sa-l ameninti cu reclamatie staff si n-ai mai vrut sa vezi filmarea
Nu îl amentintam! Și da am ridicat tonul nu am tipat! Doar I am spus clar ca o sa aibe reclamatie, și I ai luat apararea! Poți inchide tk

Member
Nu va fi niciodata vorba de favorizari, toata lumea va fi trasa la raspundere pentru actiunile sale. Speram ca totul s-a lamurit.
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus