Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: sN4cK
Id-ul tau: 329
Id-ul staff-ului reclamat:7752
Motiv: Nu aplica sanctiunile
Explicatie: Eram pe groove, dupa ce i-am jefuit pe 2-3 baieti din Vagos cu un M5 ( fara sa aiba dovezi IC, pentru ca am curatat tot ), baietii din Vagos cand m-au vazut pe groove, mi-au dat glont direct, fara sa aiba un motiv IC, pentru ca nu stiau ca eu jefuiesc si fara nici-o interactiune! Cand le-a fost ceruta o dovada IC cum jefuiesc, nu au avut, singura explicatie, este ca SE stie, se stie prin meta, ca toti au murit sau spart go pro, iar placutele de la M5 nu le stie nimeni IC, iar el a dat glont pe motiv ca asa a zis al lui.
Dovezi:
( Am si dovada cum nu le-a dat pt rdm daca este nevoie )

New member
Salu!,Eu te-am sanctionat pentru nf,ceea ce ai pus tu acolo este o filmare incompleta de la aceelasi rp care a avut loc acum 4 zile!

Member
Eu ma refer, ca pe filmare se vedea RDM, iar tu nu ai sanctionat TOT ce se vedea pe filmare, doar NF-ul meu

New member
Pe filmare lui Alejandro din Vagos care a fost la tk se aude clar bmw negru jefuitori,de aici reiese ca nu a fost rdm avand aceasta informatie.Insa din pacate nu cred ca mai sunt in posesia filmarii,deoarece au trecut aproape 5 zile de cand sanctiunea a fost acordata.

JKE SEFU
Reclamatie respinsa, este facuta pe data de 28/06, vi s-a mai spus clar faptul ca reclamatiile facute dupa 24H nu se mai iau in considerare din partea nimanui. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus