Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: sosc dimi
Id-ul tau: 46511
Id-ul staff-ului reclamat: 25801
Motiv: jail pt furtul unei autospeciale +sentinta pd
Explicatie:am fost sanctionat cu 410 min pt furtul unei autospeciale + sentinta pd.Am fost prins de politie dupa o urmarire dupa ce m au prins si m au incatusat mi a picat orasul iar cand am revenit am gasit un motor de pd stiu am furat o autospeciala dar nu am avut ce face dar el a zis ca mi da pentru ca dupa ce mi a picat si am revenit trebuia sa ma incatuseze din nou dar eu de nu am de unde sa stiu.Plus am acumulat 3/3 si am luat ban temp si trebuia sa de alta sanctiune ca nu l am lasat sa ma incatuseze

Atașamente

• Screenshot 2026-08-30 222852.png
    Screenshot 2026-08-30 222852.png
    14,1 KB · Vizualizări: 4
Member
1. dupa ce ai revenit trebuia sa te duci la politist, nu sa te ascunzi pentru ca tu erai in masina INCATUSAT si gata sa fii dus la sectie.
2. nu poti sa imi spui tu mie ca nu stiai ca ala e motor de politist cand la ticket ti-ai asumat greseala si ti-a fost prezentata dovada.
3. banul de 7d ti s-a acordat deoarece aveai deja 2/3 warn, iar cu fail-ul dat ti s-a mai acordat un warn, care a dus la ban de 7d.

Well-known member
Membru staff
reclamație respins tu după ce ai reintrat trebuia să rămâi acolo nu să pleci pentru ca tu erai încătușat!!! T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus