Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Clown
Id-ul tau: -10
Id-ul staff-ului reclamat: 69
Motiv: jail pt deranjare ticket dar eu am participat la rp u ala
Explicatie: am fost la un rp cu 2 baieti eu cu inca 1 am plecat pana pe cayo si intre timp acel baiat s a batut cu 2 baieti si noi am revenit de pe cayo si cand am ajuns era ticket s au a coborat ea din nc nu stim, si eu cand am incercat sa zic ceva mihaela mi a zis sa plec si eu i am zis ca am facut parte la rp dar nu m a ascultat, la un moment dat am plecat iar dupa cateva minute m a strigat pe chat si mi a spus ca o sa am 500 min+ warn pentru deranjare ticket, am lasat o sa isi spuna parerea ei ca a fost cu nc u si nu m a vazut pe mine ca am fost la rp u ala, eu i am zis frumos ca pot sa ii arat filmare ca am fost acolo dar ea zicea ca o si mint, dupa ce a terminat sa spuna ce a avut de spus am incercat spun si eu partea mea dar mi a dat jail direct fara sa ma asculte
Dovezi: imd pun filmarea pe youtube

JKE SEFU
Membru staff
Reclamatie respinsa, in primul rand, nu ai ajuns in timpul roleplay-ul, in momentul in care ati ajuns pe cayo si ati plecat spre cayo, apoi, ati mintit din nou spunand ca erati "putin mai incolo" cand voi defapt va indreptati catre cayoperico, v-a spus de 3 ori cu frumosul sa nu va mai bagati peste ticket cand sanctiuniile deja se dadeau. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus