Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:Bamby
Id-ul tau:259
Id-ul staff-ului reclamat:12
Motiv:Unban degeaba
Explicatie:I am cerut lui gaianu id 15753 filmare care acum cateva zile a fost banat pt hack,iar el are filmare doar de cand era pe mega,eu i am cerut filmare cum s a urcat pe merga,respectivul are filmare de 7 minute dar bataia a inceput de 30 min,bag mana in foc ca daca mai cer o filmare de la oricare membru vagos o sa se auda la ei pe cascuta cum si gaianu era pe groove,i am facut tk la gaianu iar travis i a dat ban,iar dupa id 12 ii da unban ca cica nu conteaza daca are fiolmare de 7 min,dupa parerea mea odata ce este razie chiar daca nu tragi dar esti cu acei oamenii care se bat poti fi si tu implicat(in reg scrie clar ca trebuie filmare la schimb de focuri/razii)Iar el are filmare doar de cand era la jumatatea mega ului,iar eu vreau filmarea de cand s a urcat pe prima parte pt ca eu tineam acea parte si nu l am vazut,dar el nu are iar andrei tot i a dat unban
Dovezi:Filmare cu tk si cu filmarea lui,dar ii mai puteti cere si lui odata

New member
Membru staff
Salut, Bamby,

Conform regulamentului intern, o persoană primește ban permanent doar în situația în care nu poate prezenta o filmare completă a unui incident care implică utilizarea armelor de foc (bătaie).
În cazul în care persoana în cauză oferă o înregistrare video în care se observă clar că a tras cu arma, nu se aplică sancțiunea pentru "lipsă bătaie în filmare" doar din cauză că lipsesc câteva secunde dinaintea incidentului.

În ceea ce privește suspiciunile de cod/hack, procedura prevede ca persoana suspectă să fie notată și raportată către echipa de PC Check, urmând a fi selectată aleatoriu de pe server pentru a preveni posibilitatea ștergerii sau ascunderii eventualelor programe ilegale.

Referitor la acuzația de hack: persoana respectivă a fost sancționată în urmă cu 3 luni pentru afiliere la hack, adică a fost conștientă că un alt jucător folosește coduri și nu a raportat acest lucru.

Prin urmare, reclamația rămâne valabilă până la soluționarea acesteia de către un membru Head of Staff+.

JKE SEFU
Membru staff
well ti s-a explicat, reclamatie respinsa, daca ai dubii de acea persoasna, deschizi tk pe discord pt pc check, bineinteles,a vand filmari suspecte cu respectitivii. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus