Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: El Jefe
Id-ul tau: 21325
Id-ul staff-ului reclamat: 9248
Motiv: PG pentru ca am sărit de 2 ori cu cătușele la mâini și comportament neadecvat la ticket .
Explicatie: Eram la închisoare în curte , mă îndreptam spre celule , am sărit o dată spre ușă și încă o dată să pot să trec prin ea deoarece era jumate închisă , atât.In viața reală pot să sar chiar dacă sunt legat la mâini , dar nu de prea multe ori să abuzez, Iar când ma tras la ticket am tot încercat să le explic și am cerut și eu un grad de moderator sau mai mare să își dea cu părerea despre asta pentru ca erau amândoi din PD și am simțit favoritisme din partea adminului și nu mau lăsat să vorbesc absolut deloc , cel care a făcut ticket ul mă lua într-una la mișto , iar lui nu i-a zis absolut nimic să mă lase în pace și am început să îl înjur pe cel care a făcut ticketul .Doresc și eu ca domnul Forex să atașeze filmările de la ticket ul de aseară .
Dovezi: O să încerc să verific dacă am filmare cu ticketul

Atașamente

• IMG_5106.jpeg
    IMG_5106.jpeg
    210,8 KB · Vizualizări: 7
Ultima editare:
Member
Forex nu poate să atașeze ticketul ? Din ce știu minim 24 se ore trebuie să îl țină

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus