Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Member
Numele tau: @NUCLEAr
Id-ul tau: 350
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: mai multi daca va fi nevoie le spun
Motiv: Am primit 600 de minute
Explicatie: AM primit 600 jail la jilava cand trebuia sa primesc mai putin am fost luat la misto fiindca am un machiaj pe fata si toata lumea face misto de mine si m a legat de perete cu scoci si alte kkt , pe unu din noi cred ca avea pile sau ceva ca avea arme pe el si mai multe si l au lasat sa plece as dori si eu macar o dovada cu asta ca el nu a facut nimic si de accea a fost lasat sa plece ca unii politiisti sunt coruptii si nu mi se pare normal sa il lase asa sa plece si eu tot nu inteleg rostul dc am luat 600 cand trebuia sa primesc 360 as dori sa vad o dovada cu codul penal in care exista o sanctiune asa mare eu doar ca am tras si am detinut o arma de calibru mic
Dovezi: filmare

Member
sa zicem ca la faza cu minutele am mai facut eu si i am enervat si poate chiar au dreptul sa faca asta nu stiu dar tot doresc sa vad accea dovada ca baiatul acele nu a fct nmk

Sus