Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Teller Zap
Id-ul tau: 3811
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: Nu stiu,in schimb stiu insigna D4
Motiv: Incapabil de a face parte din acest departament
Explicatie: Am fost prins ca aveam doua arme de acelasi fel una a mea una a unui prieten. Eu nu am vazut nici unde in codul penal ca e ilegal asa ceva. Am asteptat pana la pentitenciar unde cand am auzit ca un Agent DIICOT ma proceseaza(adica D4) si nu in politist am zis ca vreau sa mi se prezinte drepturile LEGALE in special dreptul la un avocat+prezentarea infractiunii pe care am comiso in codul penal. Acesta a refuzat sa imi de-a dreptul la avocat mi-a confiscat PERMISUL PORT ARMA+DOUA ARME DE CALIBRU MIC si mi-a aplicat amenda+facut cazier fara macar sa fim in camera de procesare.
Dovezi: Am o dovada video pe care as dori sa o prezint unui grad superior deoarece e destul de lunga si trebuie explicate multe lucruri pe ea.

ATENTIE!!! LA ACEASTA CATEGORIE PUTETI FACE RECLAMATIE URMATOARELOR FACTIUNI --> Politia Romana, Diicot, Smurd !

Efectiv voi faceti reclamatii fara sa stiti regulamentul! NU AI VOIE CU DOUA ARME DE ACELASI CALIBRU! PERMISUL PORT ARMA ACOPERA DOAR ARMA DE CALIBRU MIC + MARE. AI MAI SI FOST IN POLITIE

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus