Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Cosmin
Id-ul tau: 433
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: D-27
Motiv: nu ma lasa sa platesc cautiunea , ma ia fara sa aiba un motiv
Explicatie: Livram pachete de coca , cand vad ca se plimba o duba de DIICOT si decid sa bag pachetele si banii murdari in masina . Mentionez ca nu ma vazuse cum livram . Dupa ce ma duce la sectie , si imi zice sentinta , nu ma lasa sa platesc cautiunea . (la partea neinteresanta am dat cut )
Dovezi:

New member
Daca te gandesti ca e meta , nu este fiindca persoana cu care vorbisem era si pe statie , si daca asculti cu atentie , o sa auzi ca dau pe statie ca is pe groove .

Irelevant daca persoana respectiva e si pe statie sau nu atata timp cat ii comunici informatiile pe discord. Cat despre
1740506206012.png1740506212142.png nu stiu ce sa zic :-? de unde esti tu asa sigur ca nu te vazuse nimeni?

New member
Pai eu in pmentul ala veneam de pe sandy, si eram in drum spre locatie . Mentionez ca sandy-ul era gol .

1. Faceati mare meta
2. Erai intr-o zona rau famata, daca nu aveai nimic te perchezitionau si te lasau sa pleci + ca cei care te-au oprit au fost politisti.

Reclamatie respinsa !
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus