Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

ovi

New member
Numele tau:Ovi
Id-ul tau:9006
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I:21653(cioroi)
Motiv:Mi a fost confiscat permisul de port arma iar eu nu am tras cu arma.
Explicatie:Am fost bagat pentru la jilava pentru un intestin iar diicotul mi a confiscat si permisul de port arma si armele si tot , iar eu nu am tras cu armele deloc.
Dovezi: le pot arata cand mi se accepta deoarece este destul de lunga filmarea si nu o pot taia.

Member
Reclamatie acceptata, taie inregistreaza secventa din filmare unde s-a produs greseala si incarc-o pe YouTube la nelistate, apoi ataseaza link-ul aici.

ovi

New member
Las aici link ul:
Si sa te uiti ca era putin arogant parerea mea acolo cand facusem eu tk sa intreb.L am intrebat si pe Riccardo fost pd si mi a zis sa ii fac reclamatie sa nu e ok.

Member
Am analizat filmarea:
1. Nu a fost arogant sau nu te-a luat cu arfe, doar a fost mai autoritar, ceea ce este complet in ordine, din moment ce ai comis o infractiune atat de grava ca taierea unui om sau detinerea atator obiecte ilegale. Singura chestiuta cu care a gresit este ca te-a abordat cu "sefule", ceea ce nu lasa un aer ok in spate el fiind DIICOT.
2. Permisul port-arma se confisca odata cu armele, din moment ce le-ai folosit in alt scop in afara de auto aparare, chit ca a fost arma de foc sau cutitul cu care reiese din filmare ca ai omorat un om
Concluzie: Voi discuta cu el si ma voi gandi la o sanctiune corespunzatoare, deoarece "sefule" nu este o forma ok de abordare.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus