Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Cosmin
Id-ul tau: 433
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: D-85
Motiv: DIICOT-UL le spune politistilor sa imi adauge la sentinta ceva pe care nu mau vazut ca am facut , adica prelucrarea de marfuri de contrabanda
Explicatie: eram pe cayo , am luat taxa si stateam cu persoana respectiva ,cand apare razia . Pe filmare se vede ca stateam pe fotoliu , si ca nu am prelucrat nimic . DIICOT-UL refuza sa vada un gopro in a dovedi ca nu am plantat , pe motivul ca eram acolo , si ca il mint.
Dovezi:

New member
in filmare poti vedea ca politisti nu d-au sa confiste armele si obiectele ilegale , iar la final de video poti vedea ca la final mai uit in inventar si am ramas si cu cutitu . Daca tu crezi ca daca plantam si ramaneam cu itemele , mai faceam reclamatie ?Ti-as fi dat poza dar am sters filmarea dupa ce am dat cut . Dar poti vedea ca eu nu am plantat , ca daca plantam nu mai stateam pe spate !

New member
in filmare poti vedea ca politisti nu d-au sa confiste armele si obiectele ilegale , iar la final de video poti vedea ca la final mai uit in inventar si am ramas si cu cutitu . Daca tu crezi ca daca plantam si ramaneam cu itemele , mai faceam reclamatie ?Ti-as fi dat poza dar am sters filmarea dupa ce am dat cut . Dar poti vedea ca eu nu am plantat , ca daca plantam nu mai stateam pe spate !
Salutare! Eu am fost unul din diicotii de pe cayo, am vizualizat filmarea si am tras concluzia ca sanctiunea a fost data corect dar cu mici neintelegeri, inloc de prelucrare contrabanda trebuia sa primesti pentru complicitate/complotare la prelucrare de contrabanda, ceea ce iti reducea sentinta cu 50% si tot mergeai la penitenciar. Mai departe trebuie sa iti dea un grad mai mare decat mine, ultimul cuvant.

New member
Păi și de asta am făcut această reclamație pentru ca din ce am observat ca s-a început să se greșească la darea sentinței . O persoana chiar dacă vrea să îți arate un GoPro , voi îl refuzați și ziceți ca știți voi mai bine .in loc sa stai o oră și ceva stai 3 pentru greșeala unora . Și problema este ca voi nu ați învățat din greșeli și le repetați cu o oarecare aroganță !

New member
Bună ziua @cosmin123,

Vă mulțumim pentru sesizarea transmisă.

În urma analizei situației, vă informăm că membrii Matei și GillyPTM vor fi sancționați conform regulamentului intern, fiind considerați complici la fapta menționată în reclamația dumneavoastră.

De asemenea, dumneavoastra trebuia să primiti sentința de complice, ceea ce înseamnă 50% din sentința integrală, conform prevederilor din regulament privind complicitatea la o faptă sancționabilă.

În ceea ce privește aspectul legat de utilizarea unei GoPro, voi aduce acest subiect în discuție în cadrul unei ședințe oficiale cu întreaga echipă de poliție și cu membrii DIICOT, pentru a asigura o verificare mai riguroasă pe viitor. Pe langa acest lucru, făptașul are obligația să dețină dovada video și să o prezinte polițistului la momentul intervenției, pentru clarificarea completă a situației.

Vă mulțumim pentru implicare și vă asigurăm că tratăm cu seriozitate toate sesizările primite.

Cu respect,
Comisar Cutitaru Cristi.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus