Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Cosmin
Id-ul tau: 433
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: cod D-40
Motiv: adauga la sanctiune detinere de arma mica , desi aveam permis de port arma
Explicatie: sentinta daca era fara detinere de arma mica , era pe drept , cand imi veti scurta sentinta , sa luati in calcul si amenda . Sentinta pentru detinere de arma mica , se aplica in momentul in care detii arma intr-un mod ilegal , fara un permis de port arma .
Dovezi:

New member
dovada nu contine momentul in care ai fost arestat. as dori sa vad tot rp inainte sa se faca o decizie. Daca ai avut arma scoasa pe domeniu public sau ai tras, permisul devine invalid.

New member
De tras am tras cu arma , dar sancțiunea de deținere se dă doar în momentul în care nu deții arma într-un-un mod legal . Pentru ca am tras , permisul trebuia suspendat , dar nu și pentru ca dețineam arma într-o-un mod legal , fiindcă o dată ce dețin permis de port armă , dețineam arma legal .

New member
momentul cand ai tras permisul sa anulat. permisul este strict folosit sa deti o arma in scopuri de autoaparare. momentul cand ai tras tu nu mai erai acoperit de permisul de portarma. Daca ai filmare cu tot rp sa vad bine daca nu se anuleaza.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus