Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: sN4cK
Id-ul tau: 329
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: Mai multe
Motiv: RP absolut de cacat.
Explicatie: Am fost picat la ora 15:47 si dus instant la SECTIE, la ora 15:55 deja eram imbracat, procesat si gata sa fiu transportat, dar au zis sa asteptam ca mai vin inca 2 care trebuie procesati si apoi ne trasnporta pe toti. Pe langa aia 2 au mai venit inca 2, si UN PD procesa, IAR 4 DIICOTI FACEAU RP DE MAFIOT CU DETINUTII, glume/lacheala, etc..! NU AM SCOS NICI MACAR UN CUVANT am stat si am asteptat, pana cand deja am vazut ca a trecut O ORA, IAR SENTINTA MEA ERA DE 90MIN, si am zis frumos sa ne faca transport sau sa ne bage direct si apare DCCO ala care zice, pot sa te tin aici si 2 ore, dupa cum se vede si pe filmare m-am enervat, dar m-am calmat si dupa inca 10min le-am spus ca daca in 5min nu ma baga la puscarie eu am iesit. Vine dupa mafiotu ala cu gadget si ma impusca.
!!!! Am dat disconnect instant, si as vrea clar sa NU PRIMESC SANCTIUNE DE DISCONECT, CA ASTA NU E RP, si nici sanctiunea de la jilava. Faptul ca cooperez si fac rp sa se miste totul frumos nu e bine, tot sunt luat la misto, asa ca de acum poate am sa stau iar sa tip 2 ore fara oprire ca era mai bine asa.

Dovezi: Sa se verifice mereu la ora sa se vada cum se freca pula.

1769871701329.png

Member
Salut! Atașează te rog filmarea integrala pentru a vedea si comportamentul diicotilor care faceu rp de mafiot.

In ceea ce privește filmarea pusa de tine, cel cu gadget este Victor Micula, o sa vorbesc cu Denis despre asta.

DCCO-ul intr-adevar a greșit deoarece tu ai cooperat si nu avea de ce sa te tina 2 ore, acesta va fi atentionat.

Member
Nu am filmarea integrala, deoarece filmez cu Nvidia capture, dar din cate se poate vedea clar la ceas, am stat o ora, deoarece 4 diicoti stateau la vorba cu puscariasii, iar un cadet procesa.
Daca au ei filmare sa o posteze, cum au stat o ora facand nimic.

Member
DIICOT-ul proceseaza doar daca politia nu este disponibila.

Din cauza ca voi in total la procesat ati fost 4 ei trebuie sa va faca transport la toti odata. Nu au voie sa va bage pe rand, mai ales daca ati fost luati de la o bataie. (Pentru a oferi sansa mafiotilor sa atace transportul)

Orice RP de tip procesare, politist-suspect in custodie, poate fi tinut maxim 2 ore, daca trec 2 ore tu ai dreptul de a nu mai continua roleplay-ul. De aia ti-a spus ca poti fi tinut 2 ore.

In cazul asta nu aveau de ce sa te tina pe tine 2 ore, ai avut ghinion ca a fost doar un politist sa proceseze si a trebuit sa stai si dupa aia 3 sa fie procesati ca sa vi se faca transportul.

Nu exista sanctiune IC pentru faptul ca au stat de vorba cu detinutii, daca aveai o filmare completa cu comportamentul lor, da, puteam sa ii sanctionez.

Member
In concluzie reclamatie acceptata, o sa vorbesc cu ei despre acest tip de roleplay duminica la sedinta.

Daca nu mai este altceva de raportat, T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus