Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: shrek
Id-ul tau: 45
Id-ul staff-ului reclamat: 8
Motiv: primesc sanctiune ca l am facut pe un admin retardat in afara serverului de discord si fivem
Explicatie:( tin sa mentionez ca il am pe ala la add de 3 luni pe discord) i am scris pur si simplu "esti un retardat" fara ceva care sa o lege de serveru de fivem sau discord
Dovezi:

Well-known member
Membru staff
față de un membru staff trebuie sa ai un comportament decent nu să îl faci "retardat" timp ce era la tk!!!

New member
față de un membru staff trebuie sa ai un comportament decent nu să îl faci "retardat" timp ce era la tk!!!
salut dany tin sa mentionez ca ti am zis la ticket , in momentu in care i am scris pe joc nu era in inprejurimea mea sau nici pe camera tickere cu mine

Well-known member
Membru staff
Irelevant dacă era lângă tine sau pe vc cu tine tot trebuie sa ai un comportament adecvat față de un membru staff astepta să răspundă @Denisjke HAOSRO

Member
Membru staff
Reclamatie respinsa. Nu trebuie sa te duci sa injuri un staff in privat dupa ce iei sanctiune. Te duci ii faci o reclamatie pe forum si se rezolva nu stai sa il injuri in privat. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus