Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Dan
Id-ul tau: 707
Numele organizatiei reclamate sau id-urile participantilor: Cartel del Rosso
Motiv: Low Effort RP + RDM
Explicatie: Stateam la vorba cu niste baieti la Motel Sandy, s-au strans baietii in rosu si au inceput sa traga si sa ma omoare, fara nici un sens, doar atat ca este zona rau famata. Mi se pare foarte urat ce s-a intamplat aici, nu se mai poate face RP ca vin baietii sa traga fara nici un motiv, ca sunt ei "mafioti".
Dovezi: Atasez filmarea pe Medal. Mersi! https://medal.tv/games/gta-v/clips/mUn3xAw4emm-JcpWI?invite=cr-MSxoOGYsNjE3Mzc2NDc1

New member
+ asta, la inceputul filmarii doi dintre membrii rosso au facut accident, colegul meu a mers sa ii intrebe daca sunt bine, iar ei neavand niciun rp in care sa ii punem in pericol sau sa le dam motiv sa traga, au ales sa deschida focul. In masina alba era un civil, adica nu avea treaba cu ei.

+ ieri pe la ora 14:30, am efectuat un traffic stop pe o masina de a lor, urmand sa ii dau doar o amenda amarata si dupa ce i am cerut actele, a intrat in rau famata si au tras. Nu mai pun filmare de la aceasta actiune deoarece a discutat deja Mario cu ei caci era cu no clip ul si a vazut tot fail-ul (le a spus sa mai faca si ei roleplay nu doar tras dupa 5 secunde dar tot nu au reusit)

Sincer sa zic, e jenant sa incerci sa te distrezi cand tu stii deja ca daca faci traffic stop pe o masina rosie iti iei glont ori unde te ai afla.

Dovada:
.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus